top of page
_MAX4657_edited.jpg

 K.W. KARLBERGS KAFFEROSTERI

-

PRODUKTIONSANSVARIG KAFFEROSTARE

pRODUKTIONSANSVARIG KAFFEROSTARE

Karlbergs kafferosteri söker en produktionsansvarig kafferostare till vårt rosteri i Nacka/Kummelbergets Industriområde.

 

Karlbergs kafferosteri, grundat 1890, är ett väletablerat företag i kaffebranschen som känner ansvar att föra den svenska kaffetraditionen vidare. Karbergs kafferosteri importerar råkaffe, rostar, förpackar samt levererar kvalitetskaffe till företag och dagligvaruhandeln. Vi är ett företag som ser positivt på framtiden där du kan bli en viktig nyckelperson.

 

Du kommer bland annat planera produktionen, rosta och mala kaffe, vara behjälplig i den övriga delen av rosteriet och utföra enklare underhåll av maskiner.

Vi söker dig med ett hängivet kaffeintresse. Du är noggrann, planerande, flexibel och positiv. Du har förståelse för enklare mekanik och har god erfarenhet av office-paketet. Baristaerfarenhet är meriterande.

 

Du kommer att arbeta tillsammans med ett team av entusiastiska kaffedrickare och du kommer att få adekvat utbildning för att på bästa sätt klara din nya roll.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig med;

Hängivet kaffeintresse

Noggrann och planerande

Förståelse för enklare mekanik

Grundläggande datakunskap

Flexibel och positiv

Baristaerfarenhet är meriterande

 

Arbetsuppgifter

Kafferostning

Produktplanering

Behjälplig med lager och produktion

Maskinunderhåll

Egenkontroll – efter befintligt dokument

 

 

Skicka CV samt personligt brev till:

jobb@karlbergskaffe.se

bottom of page