top of page

FÖR FÖRETAG

PREMIUMKAFFE TILL FÖRETAG

VÄLJ ETT UNIKT KAFFE

Är du intresserad av att använda ett riktigt kvalitetskaffe på ditt företag? Vi levererar kaffe och kaffelösningar till kontor, caféer, restauranger, hotell, återförsäljare m.fl. Hör av dig till oss så hjälper vi dig skapa en unik och representativ kaffeservering som garanterat kommer få beröm av anställda, kunder och gäster. 

ÅTERFÖRSÄLJARE

IMG_0505.jpg

PRIVATE LABEL

Vill ni skapa en unik produkt som ni är ensamma med? Låt oss hjälpa er ta fram ett helt eget kaffesortiment!

_MG_4533CORCR2.jpg

HORECA

Vårt breda kunnande och sortiment garanterar att vi kan hitta en helhetslösning som passar just ert behov, både vad gäller själva kaffet och utrustningen som krävs.

coffeeclub2.jpg

OUT OF HOME

Känner ni att ert kontor behöver ett bättre kaffe? Vi hanterar kaffemaskiner och  levererar färskrostat kaffe direkt ifrån vårt rosteri till ert kontor utan mellanhänder. Ett färskare kaffe betyder en bättre upplevelse och smak. 

_MAX4503.jpg

Vi söker alltid nya återförsäljare, både i B2B-ledet och till privatkunder. I vårt stora sortiment finns produkter lämpade för både grossistverksamhet och mindre te- och kaffehandlare. Kaffet kan levereras i allt från stora bulkförpackningar till mindre portionspåsar avvägda för en specifik kaffemaskin.

bottom of page