FÖR FÖRETAG

PREMIUMKAFFE TILL FÖRETAG

VÄLJ ETT UNIKT KAFFE

Är du intresserad av att använda ett riktigt kvalitetskaffe på ditt företag? Vi levererar kaffe och kaffelösningar till kontor, caféer, restauranger, hotell, återförsäljare m.fl. Hör av dig till oss så hjälper vi dig skapa en unik och representativ kaffeservering som garanterat kommer få beröm av anställda, kunder och gäster. 

ÅTERFÖRSÄLJARE

PRIVATE LABEL

Vill ni skapa en unik produkt som ni är ensamma med? Låt oss hjälpa er ta fram ett helt eget kaffesortiment!

HORECA

Vårt breda kunnande och sortiment garanterar att vi kan hitta en helhetslösning som passar just ert behov, både vad gäller själva kaffet och utrustningen som krävs.

OUT OF HOME

Känner ni att ert kontor behöver ett bättre kaffe? Vi hanterar kaffemaskiner och  levererar färskrostat kaffe direkt ifrån vårt rosteri till ert kontor utan mellanhänder. Ett färskare kaffe betyder en bättre upplevelse och smak. 

Vi söker alltid nya återförsäljare, både i B2B-ledet och till privatkunder. I vårt stora sortiment finns produkter lämpade för både grossistverksamhet och mindre te- och kaffehandlare. Kaffet kan levereras i allt från stora bulkförpackningar till mindre portionspåsar avvägda för en specifik kaffemaskin.

ADRESS

 

Murarvägen 4

132 38 Saltsjö-boo

KONTAKT

 

info@karlbergskaffe.se

Tel: 08-715 88 00

 

ÖPPETIDER

MÅN-TORS

08.00-16.30

FREDAG

08.00-16.00

2021 BY KARLBERGS KAFFEROSTERI