top of page
_MAX4657_edited.jpg

 K.W. KARLBERGS KAFFEROSTERI

-

SÄLJARE

SÄLJARE

STOCKHOLMS ÄLDSTA KAFFEROSTERI

Redan 1890 grundade Karl Wilhelm Karlberg sitt företag, som numera har all verksamhet koncentrerad till Kummelberget i Nacka.

Karlbergs kaffe importerar, rostar samt paketerar kvalitetskaffe för alla olika kundgrupper. Till exempel konsument, restaurang, storkök, serveringar, kontor, kaffe & tehandel samt private labeling, där kunder själva kan välja kaffe i egen förpackning. Dessutom har vi försäljning av kaffemaskiner, tillbehör samt te.

Karlbergs Kafferosteri i Nacka behöver förstärkning på säljsidan. Vi har märkt en ökad efterfrågan från bland annat restauranger/kaféer, mindre kontor samt industrier i Stockholmsområdet. Vi söker nu en person som självständigt kan besöka den kundkategorin, visa vårt sortiment och berätta om våra styrkor. Besök kommer ske delvis via förbokade besök men framförallt via spontanbesök.

Vi ser att du är ansvarsfull, representativ, öppen samt har ett driv och engagemang.

Tidigare säljerfarenhet är inte ett krav men är meriterande. Vi ser gärna att du har ett genuint intresse för kaffe och en baristautbildning är meriterande. Vi erbjuder en utbildning av vårt kaffesortiment, rostningsprocessen, olika kvalitéer och hur vi presenterar vårt sortiment på bästa sätt. Därefter tilldelas du ett distrikt och säljhjälpmedel.

Karlbergs kafferosteri är ett väletablerat företag i kaffebranschen som känner ansvar att föra den svenska kaffetraditionen vidare. Vi är ett företag som ser positivt på framtiden där du kan bli en viktig nyckelperson.

Vi vill att du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på Svenska, innehar körkort och bil (milersättning utgår). Lönen består av både en fast samt provisionsbaserad del.

Är du intresserad, skicka ansökan med CV till: jobb@karlbergskaffe.se 

Vi kommer att intervjua löpande sänd gärna in din ansökan så fort som möjligt.

bottom of page